Вітаю Вас Гість | RSS
Сб
2024-04-20, 00:59
сайт Сахновщинської селищної ради
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Погано
3. Жахливо
4. Добре
5. Непогано
Всього відповідей: 9

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 9 » ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ 43 СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
10:29
ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ 43 СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

У ВІВТОРОК, 8 КВІТНЯ 2014 РОКУ, ВІДБУЛОСЯ ДРУГЕ ПЛЕНАРНЕ

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VI СКЛИКАННЯ.

         Перед початком сесії селищний голова В.Сидоренко поздоровив депутата селищної ради Клочка Сергія Миколайовича з днем народження, який співпав з проведенням сесії та побажав і далі працювати на подальший розвиток добробуту територіальної громади. Він повідомив, що на сесію прибуло 20 депутатів із 27 обраних на даний час. 7 депутатів відсутні на сесії з поважних причин.

        Селищний голова В.Сидоренко, відкривши засідання зазначив, що засідання сесії продовжує свою роботу за попередньо затвердженим порядком денним.

         З інформацією про  хід виконання рішення ХХХVІІ сесії VІ скликання від 22 серпня 2013 року № 1168 –VI щодо обліку безхазяйного майна на території селищної ради виступив заступник селищного голови по виконавчій роботі С.М. Лимар. Він ознайомив присутніх про те, які заходи приймаються виконкомом селищної ради для обліку безхазяйного майна та прийняття його до комунальної власності територіальної громади. На запитання, які надійшли з приводу оформлення безхазяйного майна С.Лимар дав вичерпну відповідь.

        Прийнято рішення продовжити роботу по виявленню безхазяйного майна або власник якого невідомий на території селищної ради по взяттю його на облік.

         Депутати заслухали та обговорили інформацію голови постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку території та підприємництва Приходько В.В. щодо виконання Програми підвезення учнів та педагогічних працівників до шкіл Сахновщинської селищної ради.  Депутат Кривенко Е.Г, виборчий округ № 28 (село Чорнолозка) звернув увагу на факти порушенням правил перевезення дітей до школи та пасажирів.           

Інфомацію голови постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку території та підприємництва Приходько В.В. прийнято до відома. Запропоновано депутату Кривенко Е.Г. звернутись до районного відділу освіти та зробити запит щодо порушених питань.

          Депутати затвердили Договір на користування складовими водозабірного комплексу «Дімітрова-5», який знаходиться по пров. Дімітрова в смт Сахновщина та Договір на користування складовими Єдиної газотранспортної системи України, які безпосередньо приєднані до газових мереж Користувача, і є газорозподільним підприємством та використовується для розподілу природного газу.

          На сесії було розглянуто клопотання заступника начальника управління Харківського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів «Харківтрансгаз» щодо передачі у комунальну власність житлового будинку по вул. Комарова, 9 в смт Сахновщина та надано відповідну згоду.

          Депутатами залишено без задоволення клопотання начальника Харківської дирекції залізничних перевезень В.І.Каньовського щодо надання пільг по сплаті податку за землю на 2014 рік.

           Було розглянуто листа начальника Красноградської дистанції колії ДП «Південна залізниця» Л.В.Копилова про надання згоди на закриття переїзду біля елеватору. Відзначено те, що селище Сахновщина умовно розділена з північного заходу на південний схід залізницею напрямком Красноград-Лозова і основним сполученням для мешканців селища являються автомобільні дороги комунальної власності, які проходять через залізничний переїзд 130 км. ( в районі елеватора ). Залізничний переїзд 126 км. облаштовано з метою переїзду  сільськогосподарської техніки для обробітку полів та міжобласного сполучення. В разі закриття переїзду, особливо в районі елеватора, відбудеться порушення транспортного та пішохідного зв’язку між обома частинами селища, що призведе до відповідних труднощів та негараздів для мешканців селища, що безпосередньо викличе соціальну напругу в населеному пункті.

          Клопотання Красноградській дистанції колії ДП «Південна залізниця» в погодженні закриття залізничного переїзду 130 км., який знаходиться біля елеватора на дільниці Полтава-Лозова, залишено без задоволення.

         Депутатами були розглянуті заяви громадян із земельних питань. З інформацією по цьому питанню виступив спеціаліст селищної ради  Бондар В,А. та голова постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури та будівництва селищної ради Коба В.В. По заявах громадян прийнято відповідні рішення.

         На цьому сесія селищної ради завершила свою роботу.

    Наступне чергове пленарне засідання сесії селищної ради відбудеться 07 травня 2014 року о 14 годині в залі засідань ради.

Переглядів: 507 | Додав: Виктор
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz