Вітаю Вас Гість | RSS
Ср
2024-04-24, 18:33
сайт Сахновщинської селищної ради
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Погано
3. Жахливо
4. Добре
5. Непогано
Всього відповідей: 9

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 28 » Рішення ІІІ сесії
15:23
Рішення ІІІ сесії

 

 
 


                                                                                                   

                                       САХНОВЩИНСЬКА   СЕЛИЩНА    РАДА

Сахновщинського  району Харківської  області

                                                         IIІ сесія VIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

         17 грудня 2015року № 48-VIІ                                                                          

                                                                     

смт. Сахновщина

«Про селищний  бюджет на 2016 рік»

 

 

 

                 Відповідно до статті 77 Бюджетного кодексу України ,статті  26 пункт 23 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  Сахновщинська селищна рада  

ВИРІШИЛА :

 

  1. Визначити на 2016 рік :

         - доходи Сахновщинського селищного бюджету в сумі 4487184,00 гривень,у тому числі доходи загального фонду Сахновщинського селищного бюджету 4462645,00 гривень ,доходи спеціального фонду Сахновщинського селищного бюджету 24539,00 гривень згідно з  додатком №1 цього рішення;

 

         -  видатки Сахновщинського селищного бюджету в сумі 4487184,00 гривень,у тому числі доходи загального фонду Сахновщинського селищного бюджету 4462645,00 гривень ,видатки спеціального фонду Сахновщинського селищного бюджету 24539,00 гривень

                  

2.   Затвердити  бюджетні призначення головним розпорядникам коштів Сахновщинського селищного бюджету на 2015 рік у розрізі відповідальних виконавців , у тому числі по загальному фонду 4462645,00 гривень,та спеціального фонду 24539,00гривень  згідно з додатком №2 до цього рішення

 

3.   Визначити    оборотний касовий   залишок   бюджетних коштів Сахновщинського селищного бюджету    в   сумі     3621    гривень.

 

4. Доручити  виконавчому  комітету селищної  ради  підготовити  проект розподілу  залишків вільних  коштів  селищного  бюджету, що створилися на 1.01.2016 року за погодженням з постійною депутатською комісією  з питань планування, благоустрою, бюджету (фінансів),будівництва та комунального майна   з  послідуючим  затвердженням  на  сесії    .

 

 

 

5.       Затвердити на 2016 рік   між бюджетні трансферти згідно з додатком №3 до цього рішення

 

6.  Затвердити  перелік захищених статей видатків загального фонду селищного  бюджету на 2016  рік за їх економічною структурою 

     -  оплата праці працівників бюджетних установ  ;

     -  нарахування на заробітну плату ;

    -  оплата  комунальних  послуг  на  енергоносіїв;  

    -  поточні  трансферти населенню;

    -  поточні трансферти місцевим бюджетам.

 

7.  Затвердити у  складі видатків Сахновщинського селищного бюджету кошти на реалізацію місцевих програм  у сумі 1316915,00гривень згідно з додатком №4 до цього рішення.

  

8. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України  надати право Сахновщинському селищному голові  отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України:

- позики на покриття тимчасових касових розривів селищного бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду;

 

           9.Забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну  енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами .Затвердити ліміт споживання енергоносіїв у натуральних показника виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань селищного бюджету на 2016 рік  згідно з додатком №5 до цього рішення  

 

Забезпечити  у повному обсязі проведення розрахунків за електричну  енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються  бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах    обґрунтованих лімітів споживання.

10. Установити, що у загальному фонді Сахновщинського селищного бюджету на 2016 рік  до  доходів належать надходження , визначені  ст.69 Бюджетного кодексу України .

 11. Установити, що джерелами  формування  спеціального фонду Сахновщинського селищного бюджету на 2016 рік   у частині доходів є надходження, визначені ст.691   Бюджетного кодексу України .

 

           12. Встановити, що  розпорядник    коштів селищного  бюджету має  право  брати  бюджетні  зобов’язання   та  здійснювати  відповідні  видатки  за  загальним  фондом  бюджету тільки в межах бюджетних  асигнувань, встановлених кошторисом, враховуючи  необхідність  виконання  бюджетних  зобов’язань  минулих років, узятих  на  облік в органах  Державної  казначейської  служби  України.

Зобов’язання ,  взяті  розпорядником  коштів без наявності  бюджетних  асигнувань , не  вважаються  бюджетними  зобов’язаннями  і  не підлягають  оплаті  за  рахунок  бюджетних  коштів.  Взяття  таких  зобов’язань є бюджетним  правопорушенням. Витрати бюджету на покриття таких зобов’язань не здійснюються

За наявності простроченої кредиторської  заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті  комунальні послуги та енергоносії розпорядник бюджетних коштів у межах бюджетних асигнувань за загальним фондом не бере бюджетні зобов’язання та не здійснює платежі за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету), до погашення такої заборгованості.

 

13.   Установити, що утримання  чисельності та  здійснення  фактичних  видатків   на  заробітну  плату,  включаючи  видатки  на  премії та інші  види  заохочень, винагород  і  матеріальних  допомоги можуть проводитись  лише в межах фонду  заробітної  плати,  затвердженого для бюджетних установ у кошторисах.

 

14. Вжити заходів щодо оптимізації граничної чисельності працівників  установ, не допускаючи її збільшення , якщо це не зумовлене  розширенням  діяльності  установи .

 

15. Надати право  Сахновщинському селищному голові укладати договори на міжбюджетні трансферти між селищним бюджетом та іншими бюджетами

 

           16. Установити ,що допущення не цільового використання бюджетних коштів  у поточному чи минулому  роках має наслідки :

             - для розпорядника  бюджетних коштів – зменшення  асигнувань   на суму коштів ,що витрачені  не за цільовим призначенням.

- для одержувачів бюджетних коштів – повернення коштів у сумі ,що витрачена не за цільовим призначенням , у дохід селищного бюджету.

 

            17. В разі  коригування Державного бюджету на 2016  рік  проводити уточнення селищного бюджету в 2016  році .

 

            19. Надати право постійній депутатській  комісії з  питань планування, благоустрою, бюджету (фінансів),будівництва та комунального майна   в процесі виконання селищного бюджету, у виняткових випадках,   за обґрунтованим поданням керуючого справами, готувати пропозиції ,щодо перерозподілу видатків за економічною та функціональною класифікацією в межах загального обсягу його бюджетних призначень з послідуючим розглядом та затвердженням на сесії селищної ради. Керуючому  справами про внесені зміни до розпису селищного бюджету надавати довідки-повідомлення органам Державної казначейської служби України і фінансового управління.

 

          20.  Додатки 1-5 до рішення є його невід’ємною частиною

 

          21. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійною депутатською комісією з питань планування, благоустрою, бюджету (фінансів),будівництва та комунального майна (В.В Приходько)  .                                                       

            

 

   Сахновщинський селищний  голова                                   Сидоренко  В.В.

 

 

Переглядів: 515 | Додав: Виктор
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz